Merken

Ranjatafel DEMO

EAN:

De enige echte Ranjatafel! Lekker aan tafel op de voor jou ideale hoogte. Deze limonadetafel is een must voor kids op elk tuinfeest!

LET OP: dit betreft een demo set. De set is nieuw en slechts enkele keren op een markt getoond. De set kan alleen afgehaald worden in Wageningen/Bennekom. Er is nog 1 demo set beschikbaar!

Meer details

€ 50,00

-€ 49,95

€ 99,95

De ranjatafel! Nooit meer taart eten met je kin op tafel, nooit meer kleuren terwijl je je kleurplaat bijna niet kan zien. Gewoon gezellig en op de voor jou ideale hoogte zitten aan je eigen Ranjatafel. Niets monteren, limonadetafel uitklappen en klaar. En na gebruik klap je alles op zodat het nauwelijks opslagruimte inneemt wanneer je de set binnen zet.

Een set bestaat uit een limonadetafel met 2 bankjes, geschikt voor 4 - 6 kinderen in de leeftijd 2 tot en met ruim 8 jaar. 

Afmetingen:
- tafel: 110x40x51cm (lxbxh)
- bankjes: 110x20x31cm (lxbxh)
- zithoogte: 31cm

De set is gemaakt van blank gelakte spar, de metalen poten zijn groen gelakt.

LET OP: dit betreft een demo set. De set is nieuw en slechts enkele keren op een markt getoond. De set kan alleen afgehaald worden in Wageningen/Bennekom. Afhalen altijd op afspraak, de factuur is het afhaalbewijs. Bij afhalen kan contant afgerekend of gepind worden. Er is nog 1 demo set beschikbaar!

Nu ook verhuur! Maak je verjaardagsfeest compleet met onze Ranjatafels. Kosten € 5,- per dag. Borg en geldige legitimatie (paspoort/rijbewijs en bankpas/dagafschrift) noodzakelijk. De sets kunnen worden opgehaald in Wageningen/Bennekom. Bel 0318 418 653 of mail info@be-out.nl

  • Levertijd ALLEEN afhalen