Merken

SwingBag roze-zwart Exit

EAN: 8717953253651

SwingBag roze-zwart Exit - relaxen, schommelen, verstoppertje spelen en nog veel meer. Aan een schommel, haken in je slaapkamer, wees creatief en geniet!

Meer details

€ 67,95

SwingBag roze-zwart Exit - schommelen, verstoppertje spelen of gewoon relaxen, het kan met de Exit SwingBag.

Met de SwingBag van Exit beleef je nu de leukste en spannendste avonturen. Je kan heerlijk zittend, maar ook zelfs staand schommelen, maar ook jezelf ook helemaal verstoppen. Of gebruik de SwingBag als hangmat om jouw favoriete boek te lezen. Eigenlijk kan alles, zolang jij het maar bedenkt! Schommelen, spelen, relaxen, super cool toch?

Kwaliteit en Veiligheid
Om kinderen onbezorgd te kunnen laten spelen is de SwingBag van Exit zorgvuldig ontwikkeld waarbij de kwaliteitscontrole op materialen en productie centraal staat. Zo is de Exit SwingBag vervaardigd van hoogwaardig luchtdoorlatend TenCate materiaal. De SwingBag is dan ook geschikt voor duurzaam buitengebruik en voldoet aan alle veiligheidseisen conform de actuele speelgoednorm EN71-1,2,3,8,9.

Plug & Play bevestiging
Het ophangen van de SwingBag is kinderlijk eenvoudig. Met de bijgeleverde verstelbare ophangtouwen hangt je de SwingBag van Exit gemakkelijk op de juiste hoogte. 2x klik is klaar. Spelen of relaxen maar!


Specificaties:
- Te gebruiken voor buiten en binnen
- Geschikt voor kinderen boven de 3 jaar
- Maximale belasting: 50 kg
- Past op elke schommel (plug-&-play)
- Materiaal: Zeer duurzaam TenCate stof, 80% polyester, 20% katoen
- Wordt geleverd inclusief touwen en ogen
- Made in Holland

Ook leverbaar als SwingBag groen-zwart!

SwingBag roze-zwart Exit, meer dan een schommelzitje of een hangmat!

  • Kleur roze-zwart
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !