Fabrikanten

Houten zandtafel en watertafel met bank Exit Aksent deLuxe

EAN: 8718469468911

Houten zandtafel en watertafel met bank, parasol en tuingereedschap Exit Aksent

Deze tafel is ook zonder parasol leverbaar: Houten zandtafel en watertafel met bank Exit Aksent

Meer details

€ 119,00

De EXIT Aksent Zand, Water- en Picknicktafel met bank, parasol en tuingereedschap is een multifunctionele zandbaktafel. En bij deze versie wordt ook nog eens een parasol meegeleverd. Door het afneembare blad erop te laten, is het een tafel met een bankje waar je bijvoorbeeld een heerlijk broodje eet of een mooie tekening maakt. En zodra je het blad eraf haalt, kan er lekker gekliederd worden met zand en water. De mooiste zandtaarten en hoogste zandkastelen worden gemaakt!

De twee geïntegreerde bakken zijn groen van kleur en uitneembaar. Doordat ze uitneembaar zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te maken en kunnen ze ook gebruikt worden tijdens het spelen. Door zijn moderne uiterlijk is het een unieke tafel die zich door het gebruik van rustige kleuren, zoals grijs en naturel, ook nog eens onderscheidt van andere modellen. En staat hij ook nog eens mooi in de tuin of op het balkon! Deze zand- en watertafel is uitgevoerd met 1 bankje en kan dus goed tegen een muur geplaatst worden.

De parasol van Exit is ideaal om kinderen beschutting te geven. De tafel heeft standaard een uitsparing voor deze parasol. Met het tuingereedschapsetje blijven de kinderen spelen!

Kenmerken hout:
- geïmpregneerd Noord-Europees vuren
- Duurzaam geproduceerd hout (100% FSC)
- Dikte staande delen: 20mm
- Dikte liggende delen: 15mm

Kenmerken parasol:
- diameter 120cm
- hoogte 145cm 

Klik hier voor onze andere kinderspeeltafels!

Houten zandtafel en watertafel met bank Exit Aksent deLuxe, compleet met parasol en tuingereedschap, mooi en praktisch voor elke tuin!

  • Lengte 95cm
  • Breedte 89cm
  • Hoogte 50cm
  • Levertijd 1 - 2 werkdagen
  • Gratis verzending !