Fabrikanten

Waterspeelbaan Exit AquaFlow junior

EAN: 8719743250178

Waterspeelbaan Exit AquaFlow junior, want met water spelen is geweldig! De verbeterde versie!

Meer details

€ 249,00

Waterspeelbaan Exit AquaFlow junior, de verbeterde versie!! Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De Exit AquaFlow Junior is een unieke waterspeelbaan die eindeloos veel speelplezier garandeert!

Deze waterspeelbaan bestaat uit 4 bakken met 3 sluizen waardoor meerdere kinderen er tegelijk mee kunnen spelen. De goten en bakken zijn voorzien van een kunststof binnenzijde, daardoor waterdicht en eenvoudig te reinigen. Door het hoogteverschil stroomt het water vanuit het bovenste waterreservoir als een echte rivier naar beneden en eindigt het met een waterval in de opvangbak! Je bepaalt zelf hoe je je waterbaan neerzet omdat de waterbakken een draaipunt hebben en zo in elke gewenste hoek neergezet kunnen worden. Recht, in een halve cirkel of juist of zig-zag, jij bepaalt het! Dankzij de sluizen kan je zelf het water laten stromen hoe en tot waar je wilt. Giet water in het waterreservoir en laat je bootje of bal mee naar beneden varen.

De AquaFlow van Exit is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze doen kinderen al jong hun eerste ervaringen op met waterstromingen en ontwikkelen ze al spelend hun creativiteit en fantasie. De water speelbaan is uitgevoerd in een strak design en in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin!

Ook deze AquaFlow wordt nu inclusief pomp geleverd! Pomp gemakkelijk het water uit de opvangbak terug in het reservoir en blijf spelen!

Duurzaam
De AquaFlow Junior waterbaan van Exit is gemaakt van FSC® gecertificeerd cederhout (FSC 100%). Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en daarmee resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De sluiswanden zijn gemaakt van WPC, een vezel versterkte kunststof, en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal.

Veilig
De waterspeelbaan AquaFlow Junior voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (TÜV, CE, EN 71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Product afmetingen (lxbxh)
- totale baan: 270x50x56cm
- waterreservoir: 44x44x12,5cm
- waterbak 1: 120x28x12,5cm
- waterbak 2: 116x28x12,5cm
- opvangbak: 48x48x14cm

Ook verkrijgbaar in deze serie:
- waterspeelbaan AquaFlow Mega
- waterspeelbaan AquaFlow Super

Als accessoires adviseren wij:
- opstapje AquaFlow - de pefecte hulp voor de allerkleinsten om water in de baan te gooien

Waterspeelbaan Exit AquaFlow junior, want wie speelt er nu niet graag met water!

  • Lengte 270cm
  • Breedte 50cm
  • Hoogte 56cm
  • Gewicht 21kg
  • Veiligheidscertificaat EN 71 + TÜV
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !