Merken

Houten speelhuisje Beach100 Rood Exit

EAN:

Houten speelhuisje Beach100 Rood Exit - je eigen Scandinavisch rode Beach speelhuis in de tuin!

Meer details

€ 279,00

Houten speelhuisje Beach100 Rood Exit
Elk kind vindt het geweldig om zijn eigen 'huisje' te hebben! Een speelplek helemaal voor jezelf om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. En de EXIT Beach 100 Rood is een prachtig huisje met zijn Scandinavische looks! Speelplezier voor de kinderen en het staat ook nog eens prima in de tuin van papa en mama! Dit vrolijke speelhuisje is met recht de droom van ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is. LET OP: dit leuke huisje heeft geen bodem!

Afmetingen
- grondmaat 94,5 x 102cm
- dakmaat 121 x 128cm
- hoogte 133cm 

Let op: bekijk ook het leuke houten speelhuisje Beach100 grijs!

Houten speelhuisje Beach100 Rood Exit, wie wil er met zo'n Beach speelhuis in de tuin nog naar het strand...

  • Lengte 128cm
  • Breedte 121cm
  • Hoogte 133cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Kleur Rood
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !