Fabrikanten

Douglas schommels

EAN:

Douglas schommels, exclusieve maatwerk schommels voor jou! Vanuit Douglas balken op order gemaakt.

Diverse opties, bekijk de foto's, vraag naar de mogelijkheden. In blank, geïmpregneerd en zwart. 

Meer details

Douglas schommels, exclusieve maatwerk schommels voor jou! Schommels tot wel 400cm lang!

Ben je op zoek naar de perfecte schommel voor jouw tuin, dan zou de Douglas schommel wel eens een hele goede keuze kunnen zijn. Onze exclusieve Douglas schommels en speeltoestellen worden op order voor jou gemaakt en geleverd. Bij schommels is plaatsing door vakmensen mogelijk.

Bij de foto's vind je diverse mogelijkheden, maar je eigen ontwerp is ook mogelijk. Vraag ons gerust om advies! Maak vervolgens je eigen schommel compleet met de leukste schommelzitjes en benodigde accessoires als schommelhaken (niet inbegrepen).

Kenmerken:
CE gekeurde schommel
- in blank, geïmpregneerd en zwart
- l
ange levensduur door Postsaver 
- ophalen, afleveren en montage op locatie mogelijk

Alle Douglas exclusief schommels zijn opgebouwd uit geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij Douglashout (splintervrij). Geen scherpe hoeken, maar strakke velling kanten zorgen voor een zeer strak ogende schommel! De Douglas schommels worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

CE Markering
Het CE certificaat geeft aan dat dit product voldoet aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Elke schommel zal voorzien worden van een CE markeringsplaatje.

Verdubbel het levensduur van het hout
Elke douglas schommel die de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft. De schommel staat dus garant voor vele jaren buitenspeelplezier!

Kies de gewenste hout behandeling
De Douglas schommels geven je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende oppervlakte behandelingen namelijk, onbehandeld, groen geimpregneerd of 2x zwart gespoten.

Schommelhaak keuze
Bij de Douglas schommel is het mogelijk om in plaats van dwarsdoorhaken, marathon haken te bestellen. Een marathonhaak maakt schommelen geluidloos doordat de haak voorzien is van kogellagers. Er ontstaat op deze manier geen wrijving van staal op staal en zal het de levensduur drastisch verlengen ten op zichte van een traditionele schommelhaak. Er is keuze uit verschillende aantallen marathon haken die geleverd worden inclusief bevestigingsmateriaal. LET OP: MARATHONHAKEN ZIJN TIJDELIJK MOEILIJK LEVERBAAR!

De schommels worden als bouwpakket geleverd met een duidelijke handleiding om zelf te kunnen plaatsen, maar op afspraak is montage mogelijk!

Douglas schommels, exclusiviteit in je tuin!


  • Lengte Tot wel 400cm
  • Houtsoort Douglashout
  • Levertijd Op aanvraag - 2 - 6 weken
  • Gratis verzending !